Engagerad barnskötare med vidareutbildning i montessoripedagogiken

Montessoriförskolan Kulramen i Stuvsta är ett litet och välfungerande föräldrakooperativ som finns i Stuvsta centrum, nära pendeltåg och bussar. Förskolan har två avdelningar – Glaskulan för de mindre barnen och Träkulan för de äldre barnen. Totalt finns ca 30 barn på förskolan och sju pedagoger. Förskolan är populär bland annat för den lugna, personliga, trivsamma och trygga miljön och för den tydliga pedagogiken.    

Vi arbetar efter montessoripedagogiken och skolans styrdokument. Vi lägger stor vikt vid att stötta barnen i deras utforskande och lust att lära utifrån deras individuella förutsättningar. Trygghet, integritet och respekt är viktiga ledord som genomsyrar hela verksamheten. Till exempel har vi arbetat extra med barnkonventionen i den äldre barngruppen och vi arbetar aktivt i barngrupperna med att lyssna, samarbeta och visa känslor. Vi har en ateljé där vi arbetar med skapande och kreativa uttryck. Vi är mycket ute med barnen och tränar bland annat motoriken med rörelselekar, springlekar, bamsegympa och vi har Knopp, Knytte och Mulle med skogsutflykt en dag i veckan när det inte är för kallt. Vi arbetar med uppskattade veckovisa informationsbrev till föräldrarna.

Vi söker nu dig som är barnskötare / montessoripedagog och som vill arbeta med de yngre barnen.  Vi vill att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att se de individuella barnens behov, har ett starkt intresse för montessoripedagogiken och vill utveckla arbetet tillsammans med oss. 

Vi erbjuder kollektivavtal, pedagogiska måltider, små barngrupper och en fin arbetsgemenskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan! Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30 sept.

Vid frågor kontakta förskolechef Marine Carragher: 073-9635490 eller kulramen@kulramen.se.   

Se annonen på platsbanken.

Gå till toppen